Yhdistys

Salon Seudun Vihreät ry

Salon Seudun Vihreät ry perustettiin vuoden 1990 keväällä. Yhdistyksen tarkoituksena on paikallisesti toimien edistää ihmisen ja muun luonnon rauhanomaista rinnakkaiseloa ja yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta. Järjestämme vihreiden arvojen teemaan liittyviä tilaisuuksia ja tempauksia sekä toimimme valtuutettujemme tukena. Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, jonka kokoukset ovat avoimia ja paikalle toivotetaan tervetulleeksi kaikki kiinnostuneet!

Mikäli haluat olla mukana toiminnassamme ota yhteyttä puheenjohtajaamme (pasi.lehti1@gmail.com)  Lisätietoja toiminnasta voit luonnollisesti kysellä Salon Seudun Vihreiden hallituksen jäseniltä tai luottamushenkilöiltä.

Tule rohkeasti mukaan keskustelemaan ajankohtaisista poliittisista asioista. Yhdistys järjestää kaikille avoimia kokouksia sunnuntaisin kello 18.00 ja kokouspaikka on sekä Teams että Salon kaupungintalo, neuvottelutila Kataja osoitteessa Tehdaskatu 2, 24100 Salo. Mikäli tulet paikalle ensi kertaa, varmista tarkka aika puheenjohtajalta pasi.lehti1@gmail.com.

Salon Seudun Vihreiden tilinumero on FI22 5410 0220 3332 83.