Salon seudun Vihreät hallituksen kokous 9.6.2013 kello 16.00

Paikalla: Anu Taivainen Martti Halme Juha-Matti Kyyrä Heli Ylönen
1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous oli kutsuttu sääntöjen mukaisesti kokoon ja oli siten laillinen. Paikalla oli ?? jäsentä. Valittiin kokouksen sihteeriksi Anu Taivainen ja puheenjohtajaksi Martti Halme varsinaisen sihteerin ollessa esynyt.

2. Lausunko Kiskon Kalkkikaivoksesta Tuotiin hallitukselle tiedoksi Länsi-Suomen AVIlle lähetetty lausunto Kiskoon suunnitteilla olevasta kalkkikaivoksesta.

3. Kesätapahtumat Päätettiin osallistua Somerniemen kesätorille 20.7.2013. Lisäksi osallistutaan 13.7.2013 Kisko-päivään, 27.7. Särkisalo-päivään, 10.8.2013 Perniön markkinoille, 24.8.2013 Muurla-päivään ja 25.8.2013 Pertun päivän markkinoille Perttelissä. Anu Taivainen tilaa jaettavaksi Vihreää lankaa sekä ilmapalloja. Juha-Matti Kyyrä kutsuu forssalaisia Vihreitä mukaan Somerniemen kesätorille.

4. Puolueen luottamustehtävät Hallitus keskusteli puoluekokouksesta. Päätettiin, että tavoitteeksi otetaan oman jäsenen saaminen puolueen luottamuselimiin kahden vuoden päästä.

5. Seuraava kokous Seuraava kokous pidetään syyskuussa, aiheina syyskokouksen valmistelu.

6. Muut asiat Yhdistys tehostaa tiedotusta siten, että se julkaisee nettisivullaan järjestön hallituksen kokousasiakirjat. Hallituksen pöytäkirjat lähetetään myös yhdisyksen jäsenille tiedoksi.

7. Kokouksen päättäminen Kokous päätettiin kello 17